88225234_1265639640308401_87798209974412

PsychoSocial

 

Deze volledig op Slipknot-gerichte tribute band vertaalt de gestoorde metalgekte van de 9 mannen uit Des Moines - Iowa, naar het lokale podium.

 

Met monsterachtige energie, een explosieve performance, compleet met maskers en kostuums, is deze Tilburgse band een absolute knaller.

 

Ze grijpen terug naar alle verschillende tijden van de band, zoals het zelfbenoemde debuutalbum en “Iowa”, maar ook van “Vol. 3: (The Subliminal Verses)”, “All Hope Is Gone”, “.5: The Gray Chapter” en het laatste album “We Are Not Your Kind” spelen ze nummers die de “Maggots” willen horen en mee schreeuwen.

 

Do you know what time it is? It’s time to go Psycho-Fucking-Social!!

PsychoSocial is begin 2017 opgericht door drummer Pim Trommelen en bassist Rick Kolen, die na een speurtocht van zes maanden een vijftal artiesten bij elkaar hadden gekregen die een sterke basis vormde om aan de slag te gaan.

 

Met Django van Loon en Cindy Kolen op percussie, Jonathan Ramackers op gitaar en Thom Peeters als sampler werden de eerste stappen gezet. Niet snel daarna vonden ze in Lennard Barendse de zanger, die op zijn beurt DJ Dennis van Opstal meebracht.

 

Na een wisseling van twee gitaristen en de drummer, zijn Mat van Baest en Bastiaan Koster de laatste toevoegingen en is PsychoSocial compleet. 2018 en 2019 zijn gebruikt om succesvol te debuteren in de tribute wereld en op te bouwen naar de klasse act die nu door de negen muzikanten neergezet wordt.

  • Psychosocial
collagepicture_band.jpeg