top of page
Zoeken

Weer een band toegevoegd aan de line-up.

Allereerst bedanken wij jullie voor alle positieve reacties op ons initiatief voor dit benefietconcert t.b.v. Stichting ALS Nederland. Na het nieuws dat “Up the Irons” de headliner zal zijn op het festival is het weer tijd voor de bekendmaking van de volgende band.

“Heet van de naald”, mogen we bekendmaken dat de succesvolle “all-female” tribute band “TWISTED SISTERS” de line-up komt versterken. Ze zijn precies wat ze zeggen dat ze zijn, een tornado aan energie die het publiek meeneemt langs de hoogtijdagen van de legendarische 80’s rockband Twisted Sister. Een pure rock ’n roll show zoals je ‘m mag verwachten!

De Twisted Sisters zijn een all-female Twisted Sister tribute band. Ze zijn precies wat ze zeggen dat ze zijn, een tornado aan energie die het publiek meeneemt langs de hoogtijdagen van de legendarische 80’s rockband Twisted Sister. Een pure rock ’n roll show zoals je ‘m mag verwachten en waar je al heel lang op zít te wachten.

Legendarische hits zoals ‘We’re not gonna take it’, of ‘I Wanna Rock’ komen natuurlijk voorbij, maar verwacht daarbij ook een compleet gevulde setlist die het publiek laat dansen, meezingen en één groot feest bouwen! Voor minder doen de Twisted Sisters het immers niet. De show zelf is dan ook meer dan alleen muziek. Het is een stormloop van zware gitaar-rifs, pompende baslijnen, over-de-top-zang, bij elkaar gehouden door een drumspel waarop je wel móet bewegen. Dit alles is -zoals het hoort- geheel in stijl met grote gitaarversterkers, grote kapsels, véél make up en natuurlijk kleding die het helemaal afmaakt.

Een avond Twisted Sisters is een avond waarna je als bezoeker naar huis gaat met een schorre stem en een zere nek van het headbangen.
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page