top of page
Zoeken

Eerste band bekend gemaakt!

Op donderdag 27 april 2023, (Koningsdag) bundelen Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm en JBM events hun krachten en organiseren een benefietconcert ten behoeve van Stichting ALS Nederland.

Ook brengen zij die dag een tribute aan Diogenis Pakos, een geliefd muzikant uit de Tilburgse muziekscene, die helaas lijdt aan de ziekte ALS.


Hoe kan dat beter dan met geweldige tribute bands en gastoptredens van verschillende muzikanten?

Wij zijn dan ook trots om de eerste band al bekend te kunnen maken.

Nederland’s beste Iron Maiden tribute, “Up The Irons” zal de headliner zijn op het “Hail to the King - benefietconcert”.
Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland.


Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud.


Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij. Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië. Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken.


Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page