top of page

Veel gestelde vragen.

achtergrond_special.jpg

Is het een escape room?

Wij noemen het "escape adventures", omdat de verhalen zich binnen én buiten kunnen afspelen. We houden ons niet vast aan het "room-concept".  Dat biedt namelijk meer diversiteit en mogelijkheden. Het is virtueel (online) en geen fysieke escape room.

Kan ik op locatie spelen?

Dit is mogelijk. Je kunt reserveren om met een gezelschap bij ons op locatie (Tilburg) te komen. Het spel blijft echter virtueel, er is geen "escape room" ingericht. Leuk voor een teambuildings-uitje, feest of een middag/avondje uit.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over spelen op locatie. 

Wat heb ik nodig op de escape adventures te spelen?

Je hebt een desk- of laptop nodig met internetverbinding (WiFi). De escape adventures zijn NIET geschikt voor mobiele telefoons of tablets. Je mag je mobiele telefoon uiteraard wel gebruiken als hulpmiddel tijdens het spelen. Ook heeft minimaal één speler een Spotify account nodig. Invullijsten en andere benodigdheden kun je als PDF bestand downloaden en uitprinten. Deze worden per e-mail verzonden na aanmelding. Ouderwets "pen & papier" zijn ook handig voor het maken van notities.

Zijn de escape adventures gratis?

Vooralsnog is er pas één escape adventure (beta versie) beschikbaar en die is geheel gratis te spelen, de anderen zijn nog in "aanbouw", daar t.z.t. wel een  vergoeding voor worden gevraagd.

Waarom moet ik me aanmelden?

Om toegang te krijgen tot de één van de escape adventures, heb je een inlogcode nodig. Die sturen wij toe, na aanmelding.

Met hoeveel personen speel je de escape adventures?

Dat kan alleen, of met meerdere personen. De adventures zijn interactief. Een groep van ongeveer 5 personen is aanbevolen, omdat men dan kan samenwerken.

Word ik echt opgesloten in een kamer?

Nee. Onze "kamers" zijn virtueel, je speelt ze online.

Zijn de escape adventures ook geschikt voor kinderen?

Voor de huidige escape adventure raden wij een leeftijd aan van 16+. In de toekomst komen er adventures beschikbaar voor minderjarige personen.

bottom of page