top of page

Je bent bij ASPA VEA aan het juiste adres voor een spannend avontuur dat perfect is voor families, vrienden, of collega's! We geven jou en je team een geweldige kans om samen te werken en je logica en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om te "ontsnappen".

Het gaat hier om virtuele rooms, dus je wordt niet echt opgesloten.

 

Onze escape adventures zijn zo ontworpen dat ze alle spelers de ultieme manier bieden om hun vaardigheden te testen en om een avontuur te beleven dat je aanspoort goed na te denken en samen te werken. Terwijl je onze puzzels en opdrachten oplost, leer je over je eigen vaardigheden en sterke punten, maar ook van die van je collega's, vrienden of familie.

De escape adventures zijn NIET ontworpen voor mobiele telefoons of tablets. Je kunt het alleen spelen via een pc of laptop met wifi/internetverbinding. Verder heb je een pen en papier nodig en wat benodigdheden die je van ons op locatie ontvangt.

Speel je liever thuis? Dan ontvang je de documenten als PDF bestand na het aanmelden via e-mail, waarna je het zelf kunt uitprinten. 

Om de puzzels op te lossen mag je alle middelen gebruiken die tot je beschikking staan. Het internet is onmisbaar om de video's en geluidsfragmenten af te spelen. Een Spotify-account is voor minimaal één van de deelnemers noodzakelijk.

Ook is het handig om een QR code scanner op je mobiele telefoon te installeren.

 

Als je op zoek bent naar een leuke en nieuwe manier om je geest uit te dagen, neem dan vooral contact met ons op.

bottom of page